Bodø/Glimt mot til

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube

Sikre deg plass på 16.

. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 160522 1701 160522 1701. 18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. 19 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

19 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Det endte med 51 til hjemmelaget.

17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Något som inte lär ha gjort Romatränaren Jose Mourinhos vistelse i Norge mer behaglig.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Det endte med 51 til hjemmelaget. Mai-festen mot Tromsø nå.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. 22 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Och sedan lyckades Hugo Vetlesen med en minut kvar av ordinarie tid ge BodøGlimt ledningen och därmed avgöra matchen till norrmännens fördel. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper.

18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Mai-festen mot Tromsø nå.

Då ska en grupp barn ha ropat. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Takk for din påmelding.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Niklas Aune Johnsen.

Den inleddes med ilska efter att laget anlänt till arenan på onsdagen. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

Billetter Rana - Glimt. 75 54 55 00. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Sikre deg plass på 16. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Billetter Rana - Glimt. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Har nok aldri før. Mats Torbergsen NTB.

BodøGlimt på TV og Live Stream. 1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122.